GALLERIA KUJA / LOOP – Open Call

Kirjeitä Itämerelle_LOGOKUVA_ORIG.jpg

Hakuilmoitus

Open Call ammattitaiteilijoille.

Kirjeitä Itämerelle – Itämeren tilaa pohtiva näyttely Galleria Kujalla Lapinlahden sairaalalla Helsingissä 6.8.–5.9.2020.

Galleria Kuja on Museoviraston ohjeiden mukaan entisöity, Lapinlahden sairaalan kaunis, leveä pääkäytävä rakennuksen sisääntulokerroksessa.

Voit hakea mukaan näyttelyyn 1–2:lla teeman mukaisella, seinälle ripustettavilla teoksella vuosilta 2017–20. Teosten tekniikka on vapaa.

Kuratointimaksu on 20e, ja se maksetaan osoitteessa https://holvi.com/shop/tilajakamo2016/product/ff66fe2b284a17f2000a604758f48d91/

  • Galleriamaksua ei ole, ja jokainen taiteilija varautuu yhteen neljän (4) tunnin mittaisen valvontavuoroon näyttelyn aikana tai maksamaan näyttelyn valvonnasta 20e.
  • Myydyistä teoksista perimme 20%:in myyntiprovision.
  • Taiteilija toimittaa teoksensa itse paikalle tai postitse myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana, sekä noutaa myymättömät teoksensa sovittuna ajankohtana. Mikäli teos palautetaan postitse, taiteilija sitoutuu maksamaan myös palautuspostimaksun.
  • Teosten tulee olla ripustusvalmiita
  • Galleria Kuja ei vastaa teoksista, ja jokainen taiteilija ottaa halutessaan itse vakuutuksen teoksilleen ja niiden kuljetuksille.

Ohjeet näyttelyhakuun

  • Tee yksi yhtenäinen 4–5 –sivuinen PDF (max. koko 2Mt), joka sisältää 1–2 teoskuvaa, CV:n, teosinfno, sekä kuitin maksetusta kuratointismaksusta, ja lähetä 19. 7.2020 mennessä osoitteeseen maaretta@kulttuuritoimi.fi
  • Kiinnitä huomio teoskuvien hyvään laatuun.
  • Merkitse teoskuviin etupuolelle oma nimesi, teoksen nimi, tekniikka, koko (kork x lev), valmistusvuosi ja hinta.
  • Tee erillinen teosinfo, jossa on kullekin teokselle samat tiedot:

Taiteilijan nimi, teoksen nimi, tekniikka, koko (kork x lev), valmistusvuosi ja hinta. Tässä järjestyksessä.

- Lisäksi osoite, puhelin, sähköpostisoite sekä tilinumero.

Mikäli koronaviruksesen littyvät rajoitukset estävät näyttelyn pitämisen elo-syyskuussa, se toteutetaan heti tilanteen salliessa.

Lisätietoa:

Näyttelyn kuraattori Maaretta Caselius, p. 050 345 8878, maaretta@kulttuuritoimi.fi

Linkki näyttelyn Facebook-sivuille:

https://www.facebook.com/Kirjeitä-Itämerelle-107506237670189/?modal=admin_todo_tour