Skip navigation

Lapinlahti livertää - Rytmin ja harmonian kesä 2023!

Rento puistotapahtuma musiikin esittäjille ja nautiskelijoille Lapinlahden sairaalapuistossa - Duo, trio, trubaduuri, soittaja, laulaja, lausuja tai muu livertäjä, tule esiintymään — tyylilaji on vapaa!

kulttuuritoimi.png

Livertää-päivät (säävarauksilla!)

Su 28.5.

Su 9.7.

La 22.7.

Su 20.8.

Esitysajat klo 12-18, setin pituus maks. 45 minuuttia

HUOM! Tapahtumat järjestää tänä vuonna Katu ry ja Pro-Lapinlahti

Lapinlahti livertää taas! Avoin haku esiintyjille puistokonsertteihin kesällä 2023

Tervetuloa hakemaan mukaan Lapinlahti livertää tapahtumiin. Livertää-tapahtumia on järjestetty jo vuodesta 2019 ja esiintyjiä on ollut satoja. On olut sooloesityksiä ja yhtyeitä kokeellisesta musiikista aina klassiseen musiikkiin asti. Yleisöäkin on edellisinä kesinä ollut mukavasti erilaisista rajoituksista huolimatta.

Tänä vuonna tapahtumia on yhteensä 4 ja ne sijoittuvat totutusti kesän viikonloppuihin. Tällä kertaa esitykset ovat lavalla, joka sijaitsee sairaalarakennuksen pihalla tai puistossa Omenapuutalon takana.

Tänä vuonna pyydämme esiintyjiltä hakemuksen, mistä käy ilmi esityksen tyylilaji. Hakemuksen tulisi myös sisältää musiikkinäyte, artistin tai yhtyeen esittely sekä kuvia ja taustaa. Pyydämme myös toivomuksen esiintymispäivästä ja ajasta.

Myös runo-, performanssi- ja muut taiteilijat ovat tervetulleita hakemaan. Heiltäkin hakemuksen tulisi sisältää jonkinlainen näyte tuotoksesta ylläolevien ohjeiden lisäksi.

Kaikenlaiset esiintymiset ovat tervetulleita. Tänä kesänä emme (suuren suosion takia) takaa esiintymistilaisuutta kaikille ilmoittautuneille.

Lapinlahden Kulttuuritoimi tarjoaa esiintyjille äänentoiston, ruokaa, juomaa ja esiintymisen unohtumattoman elämyksen kauniissa Lapinlahden sairaalapuiston viihtyisässä miljöössä.

Hoidamme tapahtumaan äänentoiston, tarvittavat luvat sekä tiedotuksen. Sinun ei tarvitse kuin ilmoittautua, tulla paikalle soittimien kanssa ja esiintyä. Esiintymisestä ei makseta korvausta, mutta voit vapaasti laittaa hatun esille, myydä levyjä tai t-paitoja, mainostaa yksityistä musiikin opetusta tai esiintymistä! Ennakkoon ilmoittautuneille tarjoamme ruokaa ja juotavaa!

Lisätietojariku@kulttuuritoimi.fi

Samaan aikaan on myös Lapinlahden puistossa kirppis, jossa käy satoja kaupunkilaisia.

PS. Jos sää näyttää liian kylmältä ja/tai sateiselta, ilmoitamme tapahtuman peruuntumisesta sähköpostilla ja Facebookissa.

ILMOITTATUMINEN

Bandi, kuoro, muu esiintyjäryhmä
Max. 45 minuuttia
youtube, soundcloud tms.