Skip navigation

Lapinlahti livertää - kesä 2022

Rento puistotapahtuma musiikin esittäjille ja nautiskelijoille Lapinlahden sairaalapuistossa - Duo, trio, trubaduuri, soittaja, laulaja, lausuja tai muu livertäjä, tule esiintymään — tyylilaji on vapaa!

kulttuuritoimi.png

Livertää-päivät (säävarauksilla!)

la 21.5

la 11.6

su 10.7

Esitysajat klo 12-18, setin pituus maks. 45 minuuttia

Ilmoittautuminen on päättynyt, voit kuitenkin jättää vielä hakemuksesi, jos haluat olla jonotuslistalla mahdollisten peruutusten varalta!

Lapinlahti livertää taas! Avoin haku esiintyjille puistokonsertteihin kesällä 2022

Tervetuloa hakemaan mukaan Lapinlahti livertää tapahtumiin. Livertää-tapahtumia on järjestetty jo vuodesta 2019 ja esiintyjiä on ollut liki sata. On olut sooloesityksiä ja yhtyeitä kokeellisesta musiikista aina klassiseen musiikkiin asti. Yleisöäkin on edellisinä kesinä ollut mukavasti erilaisista rajoituksista huolimatta.

Tänä vuonna tapahtumia on yhteensä kolme ja ne sijoittuvat totutusti kesän viikonloppuihin. Tällä kertaa esitykset ovat pääosin yhdellä lavalla, joka rakennetaan Lapinlahden puistoon.

Tänä vuonna pyydämme esiintyjiltä hakemuksen, mistä käy ilmi esityksen tyylilaji. Hakemuksen tulisi myös sisältää musiikkinäyte, artistin tai yhtyeen esittely sekä kuvia ja taustaa. Pyydämme myös toivomuksen esiintymispäivästä ja ajasta.

Myös runo-, performanssi- ja muut taiteilijat ovat tervetulleita hakemaan. Heiltäkin hakemuksen tulisi sisältää jonkinlainen näyte tuotoksesta ylläolevien ohjeiden lisäksi.

Tänä kesänä emme (suuren suosion takia) takaa esiintymistilaisuutta kaikille ilmoittautuneille. Valituille esiintyjille ilmoitetaan toukokuun alussa. Kaikenlaiset esiintymiset ovat tervetulleita.

Lapinlahden Kulttuuritoimi tarjoaa esiintyjille äänentoiston, ruokaa, juomaa ja esiintymisen unohtumattoman elämyksen kauniissa Lapinlahden sairaalapuiston viihtyisässä miljöössä.

Esitykset myös streamataan verkkoon!

Hoidamme tapahtumaan äänentoiston, tarvittavat luvat sekä tiedotuksen. Sinun ei tarvitse kuin ilmoittautua, tulla paikalle soittimien kanssa ja esiintyä. Esiintymisestä ei makseta korvausta, mutta voit vapaasti laittaa hatun esille, myydä levyjä tai t-paitoja, mainostaa yksityistä musiikin opetusta tai esiintymistä! Ennakkoon ilmoittautuneille tarjoamme ruokaa ja juotavaa!

HUOM! Helsingin kaupunki alkaa kesäkuun alusta jakaa esiintyjille suunnattuja mikroavustuksia 500-1500€! Tätä avustustusta voitte hakea myös Livertää-esityksiin. Lisätietoja: https://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/avustukset/kulttuurin-avustukset/hakuilmoitus-mikroavustus-2022

Lisätietoja kimmo@kulttuuritoimi.fi (+358-50-5602570)

Tapahtuman järjestää Lapinlahden kulttuuritoimi ry osana Lapinlahden Lähteen Kaupunkiluontokeskuksen toimintaa, jota tukee Helsingin kaupunki. Samaan aikaan on myös Lapinlahden puistossa kirppis, jossa käy satoja kaupunkilaisia.

PS. Jos koronarajoitukset estävät tai sää näyttää liian kylmältä ja/tai sateiselta, ilmoitamme tapahtuman peruuntumisesta sähköpostilla ja Facebookissa.

ILMOITTATUMINEN

Bandi, kuoro, muu esiintyjäryhmä
Max. 45 minuuttia
youtube, soundcloud tms.