Lapinlahti livertää!

Musiikki kuuluu luontoon! Rento puistotapahtuma musiikin harrastajille ja nautiskelijoille Lapinlahden puistossa!

Ilmoita itsesi, yhtyeesi tai kuorosi esiintymään Lapinlahti livertää -tapahtumaan
13.7. tai 10.8.2019.

Haemme lähinnä akustisia yhtyeitä ja esiintyjiä. Musiikin tyylilaji on vapaa – klassista, kansanmusiikkia, folkkia, soulia, rokkia, mitä vain...

Pidämme pössiksen rentona, niinkuin entisen mielisairaalan puistossa pidettävältä kesätapahtumalta voikin odottaa...

Hoidamme tapahtumaan tarvittavat luvat sekä tiedotuksen. Sinun ei tarvitse kuin ilmoittautua, tulla paikalle ja esiintyä. Esiintymisestä ei makseta korvausta, mutta voit vapaasti laittaa hatun esille, myydä levyjä tai t-paitoja, mainostaa yksityistä musiikin opetusta tai esiintymistä! Ennakkoon ilmoittautuneille tarjoamme ruokaa ja juotavaa!

Toivomme, että pystyt esiintymään sähköttömästi, mutta erityistilanteissa voimme järjestää virtaa sopimuksen mukaan. Esiintyjät vastaavat itse roudauksesta, omista instrumenteistaan ja esiintymistekniikasta. Meiltä löytyy lukittu takahuone Lapinlahden entisen sairaalan sisätiloissa. Erityistoiveista kannattaa mainita ilmoittautumislomakkeessa.

Säävaraus! Huonon sään sattuessa pyrimme järjestämään mahdollisimman monelle esiintyjälle katoksen tahi korvaavan esiintymispaikan entisen Lapinlahden sairaalan sisätiloissa. Pidätämme oikeuden esiintymisten tahi tapahtuman peruuttamiseen force majeure -tilanteissa.

Tapahtuman järjestää Lapinlahden kulttuuritoimi ry osana Lapinlahden Lähteen Kaupunkiluontokeskuksen toimintaa, jota tukee Helsingin kaupunki.

Bandi, kuoro, muu esiintyjäryhmä
ilmoittaudun
ilmoittaudun