Lapinlahti livertää!

Ilmoita itsesi, yhtyeesi tai kuorosi esiintymään Lapinlahti Livertää! -puistosoittoihin 13.6. tai 11.7.2020.

livertää2020.png

Haemme lähinnä akustisia yhtyeitä ja esiintyjiä. Musiikin tyylilaji on vapaa – klassista, kansanmusiikkia, folkkia, soulia, rokkia, mitä vain...

Pidämme pössiksen rentona, niinkuin entisen mielisairaalan puistossa pidettävältä kesätapahtumalta voikin odottaa...

Hoidamme tapahtumaan tarvittavat luvat sekä tiedotuksen. Sinun ei tarvitse kuin ilmoittautua, tulla paikalle ja esiintyä. Esiintymisestä ei makseta korvausta, mutta voit vapaasti laittaa hatun esille, myydä levyjä tai t-paitoja, mainostaa yksityistä musiikin opetusta tai esiintymistä! Ennakkoon ilmoittautuneille tarjoamme ruokaa ja juotavaa!

Toivomme, että pystyt esiintymään sähköttömästi, mutta erityistilanteissa voimme järjestää virtaa sopimuksen mukaan. Esiintyjät vastaavat itse roudauksesta, omista instrumenteistaan ja esiintymistekniikasta. Meiltä löytyy lukittu takahuone Lapinlahden entisen sairaalan sisätiloissa. Erityistoiveista kannattaa mainita ilmoittautumislomakkeessa.

Säävaraus! Huonon sään sattuessa pyrimme järjestämään mahdollisimman monelle esiintyjälle katoksen tahi korvaavan esiintymispaikan entisen Lapinlahden sairaalan sisätiloissa. Pidätämme oikeuden esiintymisten tahi tapahtuman peruuttamiseen force majeure -tilanteissa.

Tapahtuman järjestää Lapinlahden kulttuuritoimi ry osana Lapinlahden Lähteen Kaupunkiluontokeskuksen toimintaa, jota tukee Helsingin kaupunki.

Tapahtuman tukikohtana toimii Kaupunkiluontokeskus Venetsiassa, jossa päivystämme klo 11 eteenpäin. Sieltä saatte ohjeita, apua ja voitte pitää ylimääräiset tavarat turvassa. Venetsiassa on myös tarjolla klo 13 eteenpäin ruokaa ja juomaa, niin kauan kuin niitä riittää.

Soittamiselle varatut paikat on merkitty oheiseen karttaan. Paikat on pääosin kirpputorin viereiseltä mäeltä, Omenapuutalon luota rannan puistoon ja Venetsiatalolle. Kirpputori on aktiivisimmillaan 12 - 14, joten se on paras aika soittaa ihmisten keskellä. Kirpputorin alueella toivomme, että soitetaan joko täysin akuistisesti tai akku/paristokäyttöisellä vahvistimella.

Sähköiseen PA:n on mahdollisuus autotallistagella, joka sijaitsee päärakennuksen pohjoispuolella (kartalla nro 7). Tallilla soitto alkaa noin klo 16.

Soittoajat on melko vapaat ajalla klo 11 - 19, ehkä myöhempäänkin saunan ja Venetsian ympäristössä. Jos viereisessä pisteessä soittaa joku toinen, voitte ehkä sopia vuorot keskenänne. esim. toinen soittaa puoli tuntia ja pitää sen jälkeen tauon. Jos haluatte kertoa meille teille sopivan aikataulun, niin olemme kiitollisia!

Lisätietoja kimmo@kulttuuritoimi.fi (+358-50-5602570) ja ILMOITTAUTUINEN PÄIKAN PÄÄLLÄ

PS. Jos lauantain sää näyttää liian kylmältä ja/tai sateiselta, ilmoitamme tapahtuman peruuntumisesta sähköpostilla ja Facebookissa.

live-kartta.jpg
Bandi, kuoro, muu esiintyjäryhmä
ilmoittaudun
ilmoittaudun