Lapinlahti livertää! 8.8. ja 29.8.

Ilmoita itsesi, yhtyeesi tai kuorosi esiintymään Lapinlahti Livertää! -puistosoittoihin 8.8. tai 29. 8. 2020.

livertää2020.png

Sää- ja koronavaraus!

Tapahtuman järjestää Lapinlahden kulttuuritoimi ry osana Lapinlahden Lähteen Kaupunkiluontokeskuksen toimintaa, jota tukee Helsingin kaupunki. Samaan aikaan on myös Lapinlahden puistossa kirppis, jossa käy satoja kaupunkilaisia.

Haemme lähinnä akustisia yhtyeitä ja esiintyjiä rentoon musiikkitapahtumaan Lapinlahden puistossa. Tyylilaji on vapaa – klassista, kansanmusiikkia, folkkia, soulia, rokkia, mitä vain...

Pidämme pössiksen rentona, niinkuin entisen mielisairaalan puistossa pidettävältä kesätapahtumalta voikin odottaa...

Hoidamme tapahtumaan tarvittavat luvat sekä tiedotuksen. Sinun ei tarvitse kuin ilmoittautua, tulla paikalle ja esiintyä. Esiintymisestä ei makseta korvausta, mutta voit vapaasti laittaa hatun esille, myydä levyjä tai t-paitoja, mainostaa yksityistä musiikin opetusta tai esiintymistä! Ennakkoon ilmoittautuneille tarjoamme ruokaa ja juotavaa!

Toivomme, että pystyt esiintymään sähköttömästi, mutta erityistilanteissa voimme järjestää virtaa sopimuksen mukaan. Esiintyjät vastaavat itse roudauksesta, omista instrumenteistaan ja esiintymistekniikasta. Meiltä löytyy lukittu takahuone Lapinlahden entisen sairaalan sisätiloissa. Erityistoiveista kannattaa mainita ilmoittautumislomakkeessa.

Samaan aikaan puistossa järjestetään kirpputori, johon tulee satoja kaupunkilaisia.

Tukikohtanamme toimii Kaupunkiluontokeskus Venetsia-rakennuksessa, jossa päivystämme klo 11 eteenpäin. Sieltä saatte ohjeita, apua ja voitte pitää ylimääräiset tavarat turvassa. Venetsiassa on myös tarjolla klo 13 eteenpäin ruokaa ja juomaa, niin kauan kuin niitä riittää.

Kirpputorin alueella toivomme, että soitetaan joko täysin akustisesti tai akku/paristokäyttöisellä vahvistimella.

Soittoajat on melko vapaat ajalla klo 12 - 18, ehkä myöhempäänkin saunan ja Venetsian ympäristössä. Jos viereisessä pisteessä soittaa joku toinen, voitte ehkä sopia vuorot keskenänne. esim. toinen soittaa puoli tuntia ja pitää sen jälkeen tauon. Jos haluatte kertoa meille teille sopivan aikataulun, niin olemme kiitollisia!

Lisätietoja kimmo@kulttuuritoimi.fi (+358-50-5602570) ja ILMOITTAUTUINEN PÄIKAN PÄÄLLÄ

PS. Jos lauantain sää näyttää liian kylmältä ja/tai sateiselta, ilmoitamme tapahtuman peruuntumisesta sähköpostilla ja Facebookissa.

live-kartta.jpg
Bandi, kuoro, muu esiintyjäryhmä
ilmoittaudun
ilmoittaudun