Skip navigation

Lapinlahti livertää - kauan odotettu kesä 2021!

Rento puistotapahtuma musiikin esittäjille ja nautiskelijoille Lapinlahden sairaalapuistossa - Duo, trio, trubaduuri, soittaja, laulaja, lausuja tai muu livertäjä, tule esiintymään — tyylilaji on vapaa!

kulttuuritoimi.png
FB_eventphoto01_2021.jpg

Pride Helsinki 3.7. (lavan esitysajat täynnä) sekä

Lauantaina 24.7. (lavan esitysajat täynnä)

Kello 12 - 19 (12 - 15 puistossa, 15 - 19 lavalla)

Sää- ja koronavaraus!

Haemme esiintyjiä rentoon musiikkitapahtumaan Lapinlahden puistossa. Tyylilaji on vapaa – klassista, kansanmusiikkia, folkkia, soulia, rokkia, mitä vain...

Kello 12-15 välisenä aikana voi esiintyä Lapinlahden puistossa, missä yleisönä on satoja kirppisasiakkaita. Pieni lava sairaalan pihalla Loopin terassin läheisyydessä avataan klo 15 ja soitto voi jatkua ainakin kello 19 asti.

Tuomme lavalle äänentoiston ja lavalla on myös meidän housebandimme, jos haluat vain toimia solistina.

Hoidamme tapahtumaan äänentoiston, tarvittavat luvat sekä tiedotuksen. Sinun ei tarvitse kuin ilmoittautua, tulla paikalle soittimien kanssa ja esiintyä. Esiintymisestä ei makseta korvausta, mutta voit vapaasti laittaa hatun esille, myydä levyjä tai t-paitoja, mainostaa yksityistä musiikin opetusta tai esiintymistä! Ennakkoon ilmoittautuneille tarjoamme ruokaa ja juotavaa!

Esitykset myös streamataan verkkoon!

Tarjoamme esiintyjille ruokaa ja juomaa Loopista ja bäkkäri löytyy Lapinlahden entisen sairaalan sisätiloissa. Erityistoiveista kannattaa mainita ilmoittautumislomakkeessa.

Pidämme pössiksen rentona, niin kuin entisen mielisairaalan puistossa pidettävältä kesätapahtumalta voikin odottaa...

Lisätietoja kimmo@kulttuuritoimi.fi (+358-50-5602570)

Tapahtuman järjestää Lapinlahden kulttuuritoimi ry osana Lapinlahden Lähteen Kaupunkiluontokeskuksen toimintaa, jota tukee Helsingin kaupunki. Samaan aikaan on myös Lapinlahden puistossa kirppis, jossa käy satoja kaupunkilaisia.

PS. Jos koronarajoitukset estävät tai sää näyttää liian kylmältä ja/tai sateiselta, ilmoitamme tapahtuman peruuntumisesta sähköpostilla ja Facebookissa.

ILMOITTATUMINEN

Bandi, kuoro, muu esiintyjäryhmä
Max. 40 minuuttia